Cu excepția deputatului de Arad, dl. Dorel Căprar (fost PSD, actualmente PP-USL), deputații au votat, in corpore, in calitate de for decizional, Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii 227/2015 privind Codul Fiscal. În fapt, asa-zisa lege de desființare a pensiilor speciale in care i-au inclus, abuziv și propagandistic, și pe rezerviști! Legea va fi atacată la CCR de magistrați, prin ICCJ și de SCMD, prin Avocatul Poporului, Președinte sau Tribunal (dacă tot dăm în judecată Guvernul României pentru discriminare, vom da în judecată și Parlamentul României și Presedintele, dacă promulgă, pentru înaltă trădare și încălcarea Tratatului de aderare la NATO).

Proiectul va fi respins la CCR, dar ura nejustificată împotriva rezerviștilor va rămâne! Mai trist este că, datorită manipulării, lașității și prostiei fudulilor, ura a pătruns și între noi. Se aud, deja, sute de voci zicând ”Lasă-i să le taie, că pe noi, marea majoritate, nu ne atinge!”. Și asta pentru că televiziunile dezinformează, conștient sau nu. Sintagma este ”taxe și impozite”. IMPOZITUL se aplică la BRUT (din 2005 și neconstituțional la pensii). Să luăm spre exemplificare pensia de 3000 lei a unui colonel sau comisar sef trecut in rezervă în 2000 sau a unui caporal ori agent ieșiți astăzi. Întâi se aplică impozitul de 10% la brut și rămân în mână 2900 lei net. După care, la acest NET se aplică TAXAREA de 10%  (între 2000-7000 lei). Îi rămân omului în mână 2810 lei (întrucât sumele pînă la 2000 lei nici nu se impoziteaza, nici nu se taxează). Să luăm cazul unui general, Șef SMA (de exemplu gl. Mircea Chelaru, la care îi rotunjim noi pensia de la 5400, la 6000 lei) sau unui chestor ieșit în 2000 și a unui șef de post trecut astăzi în rezervă, toți cu 6000 lei BRUT. Se aplică impozitarea de 10% și rămâne un net de 5600 lei. Aplicăm taxarea de 10% la acest net si rezulta un NET de 5240 lei. Așadar, vă puteți bucura, dacă v-ați lăsat manipulați, că dvs. vi se taie mai puțin și altora mai mult! Dar pierdeți din vedere un lucru…

Toate pensiile militare sunt stopate la 7000 lei (pe taxarea porgresiva cu 10%, respectiv 85%). Poate nu vă interesează acum! Dar ce vor reprezenta 7000 lei peste 10 ani (la care veți ajunge, fie și numai cu rata inflației). Exact ce reprezintă astăzi, după 10 ani, cele ”20.000.000 nesimțite” (2000lei, astăzi), ale lui Boc și Basescu. În plus, dacă mai trăiți, peste 10 ani veți constata că toată lumea, de la caporal și femeie de serviciu, la general, va avea aceeași pensie. Ăsta este comunismul!

SCMD va ataca cu argumentele pe care ar trebui să le știți, deja, inclusiv in Justiție.

Și acum, două vorbe despre cacialmaua cealaltă: OUG 75/2020.

Ați fost manipulați să completați aiurea niște cereri și să pretindeți în Justiție niște drepturi iluzorii (OUG a ieșit fără norme de aplicare) acordate electoral doar funcționarilor publici cu statut special ieșiți la pensie între 01.02.2017 – 21.05.2020. Puteți să vă inscrieți și în organizații tip ”Arici Pogonici” sau ”Cuțu- Cuțu” și să cereți, în Justiție să deveniți președinții României, că e același lucru! Între timp, a apărut comunicatul MAI din 02 06.2020 care anulează cererile personale de revizuire și, prin introducerea cuvântului ”dacă”, orice posibilitate practică de a li se recalcula pensiile puținilor polițiști deveniți militari, prin trecere în rezervă, care ar fi putut beneficia de recalcularea sporurilor pe baza salariului minim actual. Comunicatul este întărit de Decizia nr.15 din 17 februarie 2020, publicată în Monitorul Oficial, în mod strategic și electoral, abia în 16 iunie 2020, cu aplicare din aceeași zi. Aceasta anulează totul!

Dacă unul singur va primi un leu, procesul SCMD contra Guvernului, pentru discriminare, va continua. SCMD va duce mai departe, profesionist, acest război al nervilor cu mijloacele specifice!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

http://sindicatulcmd.blogspot.com/2020/06/marile-cacialmale-electorale.html?m=1