1905: Norvegia organizează un referendum din care a rezultat aprobarea populară (78,94%) a deciziei Storting de a autoriza guvernul să-l invita pe Prințul Carl al Danemarcei să devină rege al Norvegiei.

1906: Theodore Roosevelt este primul președinte în exercițiu al Statelor Unite care a efectuat o călătorie oficială în afara țării. A făcut acest lucru pentru a inspecta progresul la Canalul Panama.

1907: Inginerul francez Paul Cornu reușește primul zbor din lume cu un elicopter. Elicopterul său cântărea 260 de kilograme și s-a mentinut în aer 20 de secunde la o înălțime de 30 cm deasupra Pământului, după care s-a prăbușit.

1912: Cadavrele înghețate ale lui Robert Scott și ale oamenilor săi sunt găsite pe platforma de gheață Ross din Antarctica.

1912: Primul ministru spaniol José Canalejas este asasinat de anarhistul Manuel Pardiñas.

1912: Primul Război Balcanic: Regele George I al Greciei face o intrare triumfală în Salonic după eliberarea sa după 482 de ani de stăpânire otomană.

1916: Șarja de la Robănești (10/23 noiembrie 1916)

1917: Revoluția din Octombrie, care își ia numele de la data calendarului iulian de 25 octombrie, are loc, conform calendarului gregorian; la această dată, bolșevicii asaltează Palatul de Iarnă din Sankt Petersburg, sediul guvernului provizoriu. Toți membrii guvernului, cu excepția prim-ministrului Alexander Fiodorovici Kerenski, sunt arestați.

1918: Are loc semnarea Armistițiului de la Compiègne între Puterile Antantei și Germania, în urma căruia încetează ostilitățile. Germania recunoaște, între altele, caducitatea Tratatului de Pace de la București, fiind obligată să își retragă armata din România.

1918: Austria devine republică. După proclamare, o tentativă de lovitură de stat a Gărzii Roșii comuniste este învinsă de Volkswehr-ul social-democrat.

1918: Declarația de independență a Poloniei.

1918: După abdicarea ducelui Ernst al II-lea, Duce de Saxa-Altenburg, teritoriul fostului ducat de Saxa-Altenburg, devine Statul Liber Saxa-Altenburg care va fi încorporat în Turingia în 1920.

1918: Egipteanul Sa’d Zaghlul înființează partidul naționalist Al-Wafd al-Misri („Delegația egipteană”), care va juca un rol important în procesul de dobândire a independenței Egiptului.

1918: Epidemia de gripă din 1918 se răspândește în Samoa de Vest, ucigând 7.542 (aproximativ 20% din populație) până la sfârșitul anului.

1918: Împăratul Carol I al Austriei renunță la putere.

1918: Împăratul Wilhelm al II-lea abdică după Revoluția Germană iar Germania este proclamată Republică.

1918: La München, revoluționarii din jurul lui Kurt Eisner răstoarnă dinastia Wittelsbach în Regatul Bavariei. Regele Ludovic al III-lea fuge din oraș.

1918: La sfârșitul Primului Război Mondial, trupele Antantei au ocupat orașul Constantinopol, capitala Imperiului Otoman.

1918: Primul Război Mondial se termină, la ora 11, în a 11-a zi a lunii a 11-a din anul 1918.

1918: Regele Frederick Augustus al III-lea al Saxoniei a renunțat la tron în urma tulburărilor revoluționare.

1919: Primul zbor din Anglia spre Australia a fost realizat de Ross și Keith Smith, care au decolat de la Hounslow, în apropiere de Londra (la 13 decembrie și au aterizat in localitatea Darwin).

1923: La München, poliția și trupele guvernamentale înnăbușă „Puciul de la berărie”, condus de Adolf Hitler.

1924: Primul ministru Alexandros Papanastasiou proclamă prima recunoaștere a Republicii grecești.

1927: Leon Troțki a fost exclus din Partidul Comunist, Iosif Stalin rămânând unic conducător al Uniunii Sovietice.

1928: A apărut la București „Kalende. Revistă lunară, literară și științifică” sub conducerea lui Vladimir Streinu, Șerban Cioculescu, Pompiliu Constantinescu ș.a.; revista a apărut până în martie 1929.

1928: Împăratul Hirohito este încoronat la Tenno, după ce la 25 decembrie 1926, împăratul japonez a urcat pe tron.

1928: Partidul Național-Țărănesc formează un nou guvern, condus de Iuliu Maniu.

1929: La New York City, se deschide publicului Muzeul de Artă Modernă.

1938: Diplomatul nazist Ernst vom Rath moare de rănile provocate de gloanțele rezistenței luptătorilor evrei, un act pe care naziștii l-au folosit ca o scuză pentru a demara pogromul național cunoscut sub numele de Kristallnacht (Noaptea de Cristal).

1940: România este lovită de un cutremur cu epicentrul în Vrancea. Numărul victimelor a fost estimat la 1000 de morți și 4000 de răniți, majoritatea în Moldova.

1941: Al Doilea Război Mondial: nava spital sovietică Armenia este scufundată de avioanele germane în timp ce evacuează refugiați și militari răniți și personalul mai multor spitale din Crimeea. Se estimează că peste 5.000 de oameni au murit odată cu scufundarea vasului.

1941: Al Doilea Război Mondial: Temperaturile din jurul Moscovei scad la -12 °C când Uniunea Sovietică lansează trupe de schi pentru prima dată împotriva forțelor germane înghețate din apropierea orașului.

1942: Al Doilea Război Mondial: A început bătălia navală de la Guadalcanal între forțele japoneze și americane, o luptă decisivă din cadrul campaniei Guadalcanal din Insulele Solomon. Bătălia durează trei zile și se încheie cu o victorie americană.

1942: Al doilea război mondial: Americanii se alătură britanicilor în războiul din Africa. Debarcarea trupelor britanice și americane în Maroc și Algeria.

1942: Al Doilea Război Mondial: Ca răspuns la debarcarea aliaților în Algeria, trupele germane ocupă și Regimul de la Vichy.

1944: Administrația română din teritoriul eliberat al Transilvaniei de Nord este expulzată de sovietici, care introduc o administrație militară proprie. Măsura este destinată să ofere URSS un mijloc de presiune pentru a favoriza instituirea controlului PCR asupra țării.

1944: Franklin Delano Roosevelt a câștigat cel de-al patrulea mandat de președinte al Statelor Unite.

1945: Manifestație anticomunistă a tineretului PNȚ și PNL, în Piața Palatului Regal, prilejuită de ziua onomastică a regelui Mihai I.

1946: Începe procesul conducătorilor și membrilor organizațiilor de rezistență anticomunistă: Sumanele Negre, Mișcarea Națională de Rezistență, Haiducii lui Avram Iancu și Grupul de Rezistență Sinaia.

1947: A doua zi după condamnarea la închisoare pe viață a lui Iuliu Maniu, regele Mihai al României pleacă la Londra pentru a asista la căsătoria prințesei Elisabeta (viitoarea regină Elisabeta a II-a) cu prințul Filip, Duce de Edinburgh.

1947: Se dă sentința în procesul Iuliu Maniu. Maniu, în vârstă de 75 de ani, este condamnat la închisoare pe viață împreună cu vicepreședintele PNȚ, Ion Mihalache.

1948: Hideki Tojo, primul ministru al Japoniei în timpul celui de al Doilea Război Mondial, a fost condamnat la moarte pentru crime de război.

1950: Generalul Carlos Delgado Chalbaud, președintele Venezuelei, este asasinat la Caracas.

1951: A fost efectuată prima convorbire telefonică la distanță, fără să fie nevoie de asistența unui operator.

1954: Prima cupă mondială de rugby a fost câștigată de Anglia, care a învins Franța în finala disputată la Paris.

1956: Criza Suezului: Adunarea Generală a Națiunilor Unite adoptă o rezoluție prin care cere Regatului Unit, Franței și Israelului să-și retragă imediat trupele din Egipt.

1956: Descoperirea cometei Arend-Roland.

1956: Revoluția maghiară: János Kádár se întoarce la Budapesta într-un convoi blindat sovietic, preluând oficial mandatul ca următorul lider maghiar. Până în acest moment, cea mai mare parte a rezistenței armate a fost învinsă.

1957: Odată cu începutul seriei pilot, primul Trabant P 50 iese de pe linia de asamblare la VEB Automobilwerk Zwickau.

1959: S-a deschis, la Belgrad, prima expoziție industrială românească din perioada postbelică, organizată de Camera de Comerț a României.

1960: John F. Kennedy este ales cel de-al 35-lea președinte al Statelor Unite, învingându-l pe vicepreședintele în exercițiu Richard Nixon, care mai târziu va fi ales președinte în 1968 și 1972.

1961: România a devenit membra a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO).

1965: Rhodesia (azi Zimbabwe) și-a proclamat independența față de Marea Britanie.

1966: NASA lansează Gemini 12. Echipajul a fost compus din Jim Lovell și Buzz Aldrin.

1968: Este adoptată convenția asupra traficului rutier de la Viena.

1968: Începe sesiunea Marii Adunări Naționale, la care se adoptă Codul de Procedură Penală și Legea de punere în aplicare a acestuia, Legea privind participarea tineretului la apărarea patriei.

1970: A intrat în vigoare Convenția ONU asupra imprescriptibilității crimelor de război și a crimelor contra umanității.

1970: Marele Zid Chinezesc a devenit obiectiv turistic.

1971: Trupa britanică Led Zeppelin își lansează al patrulea album, care include una dintre cele mai cunoscute piese, Stairway to heaven.

1973: Congresul Statelor Unite anulează veto-ul președintelui Richard Nixon asupra Rezoluției puterilor de război, care limitează puterea prezidențială de a duce război fără aprobarea Congresului.

1973: Rămășițele Arborelui din Ténéré, „cel mai izolat copac din lume” — singurul existent pe o distanță de 400 de km, sunt aduse la Muzeul Național nigerian din Niamey.

1975: Angola devine independentă față de Portugalia.

1980: Naveta spațială Voyager I a retransmis pe Pământ prima imagine din apropierea planetei Saturn.

1980: Sonda spațială a NASA Voyager I se apropie de Saturn și face primele fotografii cu inelele acestuia.

1982: Iuri Andropov devine secretar general al Comitetului Central al Partidului Comunist, succedându-l lui Leonid Brejnev.

1985: Adunarea Generală a ONU adoptă, la inițiativa României, rezoluția privind Anul Internațional al Tineretului.

1985: Garry Kasparov, 22 de ani, din Uniunea Sovietică, devine cel mai tânăr campion mondial de șah, învingându-l pe compatriotul sovietic Anatoli Karpov.

1985: Laharul rezultat în urma erupției vulcanului Nevado del Ruiz a îngropat orașul columbian Armero, ucigând 23.000 de persoane.

1988: George H. W. Bush este ales al 41-lea președinte al Statelor Unite.

1989: Căderea Zidului Berlinului: După ce Schabowski, membru al Biroului Politic SED, a anunțat acordarea libertății de călătorie într-o conferință de presă difuzată la televiziunea RDG, mii de oameni se îngrămădesc la puncte de trecere a frontierei. Zidul Berlinului și celelalte granițe inter-germane se deschid pentru cetățenii RDG.

1989: Prințul Hans Adam al II-lea devine șeful statului Liechtenstein.

1989: Todor Jivkov a fost demis din funcția de secretar general al Partidului Comunist Bulgar, fiind înlocuit de Petăr Mladenov, un prim pas spre înlăturarea regimului comunist din Bulgaria.

1990: A fost scrisă prima pagină World Wide Web.

1990: Este publicată propunerea lui Tim Berners-Lee care a dus la dezvoltarea World Wide Webului.

1990: Prințul moștenitor Akihito este instalat oficial ca împăratul Akihito al Japoniei, devenind al 125-lea monarh japonez.

1991: Magic Johnson anunță că este seropozitiv și se retrage din NBA.

1992: Biserica Anglicană a votat pentru a hirotoni ca preoți și femei.

1993: Croații bosniaci au distrus podul Stari Most din Mostar, construit cu peste 400 de ani în urmă.

1994: Codex Leicester, o colecție legată de folii care conține scrieri academice, note, schițe și desene ale lui Leonardo da Vinci, este vândută de casa de licitații Christie’s antreprenorului Bill Gates pentru 30,8 milioane de dolari (echivalentul a 56,3 milioane de dolari în 2021). Acest lucru face ca codexul să fie cel mai scump manuscris vândut vreodată în lume

1994: Este descoperit elementul chimic darmstadtiu.

1994: În Suedia se decide prin referendum intrarea în Uniunea Europeană.

1994: S-a deschis Complexul World Trade Center din București.

1995: În Nigeria, dramaturgul și activistul de mediu Ken Saro-Wiwa, împreună cu alte opt persoane de la Mișcarea pentru supraviețuirea poporului Ogoni (Mosop), este spânzurat de către forțele guvernamentale.

1996: În coliziunea dintre un Boeing 747 de la Saudi Arabian Airlines și un Kazakh Ilyushin-76 de la Air Kazakhstan în spațiul aerian de deasupra Indiei, toate cele 349 de persoane din ambele avioane, au murit.

1996: Lagos, Nigeria, se prăbușește un avion Boeing 727. Au murit toți cei 143 de oameni aflați la bord.

1996: NASA lansează sonda spațială Mars Global Surveyor pentru a studia Marte de pe orbită.

2000: Republica Federală Iugoslavia a fost admisă oficial în Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), din care fusese suspendată în 1992.

2001: Alianța Nordică a cucerit capitala Afganistanului, orașul Kabul.

2001: La New York, zborul American Airlines 587, un Airbus A300 în drum spre Republica Dominicană, se prăbușește la câteva minute după decolarea de pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy, ucigând pe toți cei 260 de la bord și cinci la sol. Este al doilea accident de aviație din istoria SUA după gravitate, în spatele prăbușirii zborului American Airlines 191 din 1979.

2003: Shanghai Transrapid stabilește un nou record mondial de viteză de 501 kilometri pe oră pentru sistemele feroviare comerciale.

2006: În urma victoriei democraților în Camera Reprezentanților, secretarul american al Apărării, Donald Rumsfeld, și-a anunțat demisia.

2006: Se înființează la Roma Partidul Românilor din Italia (Partidul Identitatea Românească).

2007: Atac armat într-un liceu din Finlanda. Au decedat 9 persoane (inclusiv atacatorul) și alte 13 au fost 1917: În cotidianul rusesc Izvestia este publicat decretul asupra terenului întocmit de Lenin. Confiscarea pământului de la proprietari, biserici și domenii ale statului fără compensație câștigă populația rurală de partea bolșevicilor.

2007: Bundestag-ul german adoptă controversatul proiect de lege privind păstrarea datelor care impune stocarea „datelor de trafic de telecomunicații ale cetățenilor timp de șase luni”.

2007: Incidentul ¿Por qué no te callas? (De ce nu taci?) care a avut loc între regele Juan Carlos al Spaniei și președintele Venezuelei Hugo Chávez.

2008: La peste cinci luni după aterizarea pe Marte, NASA declară misiunea Phoenix încheiată, după ce comunicarea cu modulul s-a pierdut.

2011: Silvio Berlusconi își depune demisia din funcția de prim-ministru al Italiei, începând cu 16 noiembrie, în mare parte din cauza crizei datoriilor europene.

2014: Landerul Philae desfășurat de sonda Rosetta a Agenției Spațiale Europene ajunge la suprafața cometei 67P/Churyumov–Gerasimenko.

2016: Au loc alegeri prezidențiale în Statele Unite ale Americii. Cu toate că a pierdut la un scor strâns la votul popular, Donald Trump, candidatul republican, câștigă alegerile învingând-o pe Hillary Clinton, candidatul democrat. Este a cincea oară în istoria Statelor Unite când candidatul câștigător pierde votul popular; ultima astfel de înfrângere a avut loc în 2000.rănite. Evenimentul tragic este cunoscut sub numele de: masacrul de la Jokela.

2019: Guvernul de la Chișinău, condus de Maia Sandu, a picat în urma unei moțiuni de cenzură cu votul a 63 de deputați. Demersul a fost inițiat de Partidul Socialist (PSRM), ce făcea parte din coaliția de guvernare.

2019: Primul tur al alegerilor prezidențiale în România cu o prezență la vot de 51,19%. Din cei 14 candidați, Klaus Iohannis a obținut 37,82%, Viorica Dăncilă 22,26%, Dan Barna 15,02%, Mircea Diaconu 8,85%, Theodor Paleologu 5,72%.

2019: Veneția a fost inundată de cel mai ridicat flux din ultimii 50 de ani. Apa a atins un nivel maxim de 1,87 de metri, fiind a doua acqua alta din istoria venețiană, după inundația din 1966. Două decese sunt raportate.

Sarbatoritii saptamanii

1916: Mihai Șora, filosof și eseist român

1926: Joan Sutherland, cântăreață australiană de operă

1927: Hiroshi Yamauchi, ex-preșdintele japonez a firmei de jocuri Nintendo

1928: Mihai Caraman, general de Securitate român, director al Serviciului de Informații Externe în perioada 1990-1992

1933: Elena Bontea, pictoriță și critic de artă din Republica Moldova

1934: Ovidiu Genaru, poet, dramaturg, prozator român

1935: Alain Delon, actor francez

1936: Gheorghe-Ioan Carțiș, inginer român

1936: Gwyneth Jones, cântăreață britanică de operă

1937: Constantin Ionescu-Târgoviște, medic român, membru corespondent (în 2003) al Academiei Române

1939: Ioan Neacșu, eseist, critic literar român

1940: Dorina Lazăr, actriță română de teatru și film

1940: Vasile Ghica, scriitor român

1941: Angelo Kardinal Scola, cardinal, patriarh de Veneția

1942: André Armand Vingt-Trois, arhiepiscop de Paris

1942: Dan Cristea, critic literar român

1942: Daniel Ortega, politician nicaraguan, președinte al Nicaraguei (2007-prezent)

1942: Helen Garner, romancieră și jurnalistă australiană

1942: Mariana Mihuț, actriță română

1942: Sandro Mazzola, fotbalist italian

1943: Joni Mitchell, cântăreț și textier canadian

1944: Askar Akaievici Akaiev, politician kirghiz, președinte al Kârgâzstanului (1990-2005)

1944: Luigi Riva, fotbalist italian

1946: Guus Hiddink, jucător și antrenor olandez de fotbal

1946: Roy Wood, muzician, cântăreț și textier britanic

1948: Hassan Rouhani, politician iranian, al 7-lea președinte al Iranului

1949: Adriana Babeți, eseistă, prozatoare și traducătoare română

1950: Gabriel Oseciuc, actor român

1950: Ioana Crăciunescu, actriță și poetă română

1950: Mircea Dinescu, poet român

1951: Christian W. Schenk, poet, eseist, traducător germano-român

1951: Werner Söllner, poet român stabilit în Germania

1952: Christopher Loeak, președintele Insulelor Marshall (2012-2016)

1952: David Petraeus, general și oficial american

1952: Mariana Lungu, cântăreață moldoveană de folclor

1953: Aleksandr Romankov, scrimer sovietic

1953: Alina Nour, scriitoare română de literatură pentru tineret și science-fiction

1954: Aed Carabao, actor și cântăreț thailandez

1954: Kazuo Ishiguro, scriitor britanic de origine japoneză

1955: Cristian Rădulescu, politician român

1955: Roland Emmerich, regizor, producător german

1955: Sorin Cârțu, fotbalist și antrenor român

1955: Whoopi Goldberg, actriță americană

1960: Andreas Brehme, fotbalist german

1960: Neil Gaiman, scriitor SF englez

1960: Stanley Tucci, actor american de origine italiană

1960: Teodora Ungureanu, gimnastă română

1961: Enzo Francescoli, fotbalist uruguayan

1961: László-Ödön Fejér, politician român

1961: Mihail Gavril, pictor român

1961: Nadia Comăneci, gimnastă română

1961: Serghei Aleinikov, fotbalist bielorus

1962: Demi Moore, actriță americană

1962: Vasile Chira, scriitor și filosof român

1963: Biagio Antonacci, cântăreț și textier italian

1963: Hugh Bonneville, actor englez

1963: Mihail Efremov, actor rus

1963: Tanju Çolak, fotbalist turc

1964: Calista Flockhart, actriță americană

1964: Christian Tămaș, scriitor, filosof și traducător român

1964: David Ellefson, chitarist american, co-fondatorul trupei Megadeth

1964: Gheorghe Brașovschi, politician moldovean

1964: Nicolae Păun, politician român de etnie rromă

1964: Titi Holban, politician român

1965: Eddie Irvine, pilot Formula 1 irlandez

1966: Benedicta Boccoli, actriță italiană

1966: Gheorghe Ceaușilă, fotbalist și antrenor român de fotbal

1967: David Guetta, House-DJ și producător francez

1967: Jimmy Kimmel, comedian și prezentator american

1967: Sharleen Spiteri, vocalist, chitarist și compozitor scoțian (Texas)

1968: Gheorghe Butoiu, fotbalist român

1968: Ishtar Alabina, cântăreață israeliană

1968: Liviu Almășan, politician român

1969: Faustino Asprilla, fotbalist columbian

1969: Jens Lehmann, fotbalist german

1969: Tomas N’evergreen, cântăreț danez

1970: Cariddi Nardulli, actriță americană

1970: Diana King, cântăreață și compozitoare jamaicană de muzică R&B și reggae fusion

1970: Lara Fabian, cântăreață belgiană

1970: Pavel Stratan, cântăreț și textier de muzică folk și pop din Republica Moldova

1970: Theo Anghel, scriitoare română de fantasy

1970: Warren G, rapper american

1971: Alina Gherasim, atletă română

1971: Carlos Atanes, regizor, scriitor și dramaturg spaniol

1971: Chen Guangcheng, activist chinez

1971: David DeLuise, actor american

1971: Magnus Johansson, fotbalist suedez

1972: Jason London, actor american

1973: Éric Boullier, inginer și manager francez de curse auto

1973: Patrik Berger, fotbalist ceh

1974: Giovanna Mezzogiorno, actriță italiană

1974: Kristina Kovač, compozitoare și cântăreață sârbă

1974: Leonardo DiCaprio, actor american

1974: Masashi Kishimoto, artist manga japonez

1974: Valerie Niehaus, actriță germană

1975: Silvia Lăuneanu, cântăreață română

1975: Tara Reid, actriță americană

1975: Violeta Alexandru, politiciană română

1977: Maniche, fotbalist portughez

1978: Aleksei Diacenko, scrimer rus

1978: Alexandra Maria Lara, actriță germană de origine română

1978: Florin Ghioca, jurnalist și fotograf român

1978: Silviu Bălace, fotbalist român

1980: Geraldo Alves, fotbalist portughez

1980: Luís Fabiano, fotbalist brazilian

1980: Marius Novanc, handbalist român

1980: Nur Fettahoğlu, actriță turco-germană

1980: Papa Malick Ba, fotbalist senegalez

1980: Radu Almășan, muzician român

1980: Ryan Gosling, actor, scenarist, regizor și muzician canadian

1981: Guillaume, Mare Duce Ereditar de Luxembourg, moștenitorul coroanei Luxembourgului

1981: Joe Cole, fotbalist englez

1981: Natalie Glebova, model ruso-canadian, Miss Univers 2005

1982: Anne Hathaway, actriță americană

1982: Claudia Cazacu, DJ-iță, remixer și producătoare muzicală română de muzică trance și house

1982: Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, prinț moștenitor al Dubaiului

1983: Andrey Nazário Afonso, fotbalist brazilian

1983: Pavel Pogrebniak, fotbalist rus

1983: Philipp Lahm, fotbalist german

1984: Delta Goodrem, cântăreață australiană

1984: Giulia Anghelescu, cântăreață română

1984: Riley Armstrong, hocheist canadian

1986: Ignazio Abate, fotbalist italian

1986: Jérémy Cadot, scrimer francez

1987: Halîna Pundîk, scrimeră ucraineană

1987: Jaqueline Anastácio, handbalistă braziliană

1987: Olimpia Melinte, actriță română

1988: Dumitru Arhip, rugbist moldovean

1989: Morgan Schneiderlin, fotbalist francez

1989: Radu Albot, jucător de tenis moldovean

1990: David de Gea, fotbalist spaniol

1990: Romain Bardet, ciclist francez

1990: Tom Dumoulin, ciclist olandez

1991: Maria Ficzay, jucătoare română de fotbal

1992: Cristina Iovu, halterofilă din Republic Moldova

1992: Enrico Berrè, scrimer italian

1994: Takuma Asano, fotbalist japonez

1995: Alexandru Bologa, judoka român nevăzător

1995: Joe O’Connor, jucător englez de snooker

1996: Lorde, cântăreață neozeelandeză

1998: Jules Koundé, fotbalist spaniol

1998: Teodora Popescu, handbalistă română

1999: Andreea Mihart, handbalistă română

1999: Bogdan Iancu, actor român

1999: Karol Sevilla, actriță și cântăreață mexicană

1999: Lando Norris, pilot de curse britanic

2001: Eleonora Gaggero, actriță italiană

2002: Eduardo Camavinga, fotbalist francez

2002: Emma Răducanu, tenismenă britanică

 

 

Rubrica realizata de Moisali