OFERTA PUBLICITATE ONLINE
Vocearomanului.ro

Descriere site:

Site-ul www.vocearomanului.ro este o publicație on line tip “magazin” care prezintă:

  • interviuri cu formatori de opinie ,specialiști din diverse domenii, oameni care au reușit în diverse domenii/ afaceri de succes
  •  anchete
  • articole cu conținut istoric
  • scrisori din diaspora – materiale primite la redacție în care românii își povestesc experiența pe care o trăiesc în afara țării
  • articole cu informații de interes general

În acest context, dorim să felicităm beneficiarii măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Datele deținute arată că, unui număr de 3500 de aplicanți pe această măsură, le-au fost deja transmise contractele de finanțare sau clarificările în vederea încheierii acestor contracte. În continuare, urmează să fie transmise contracte de finanțare si pentru ceilalți aplicanți ai măsurii.

Indiferent de numărul de ordine obținut în urma depunerii cererii în cadrul procedurii de implementare pentru măsura M2, înainte de a putea efectua plățile aferente cheltuielilor eligibile, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate sa realizeze cel puțin un Anunț/comunicat de presă privind începerea și finalizarea proiectului.

In acest sens, menționăm faptul că suntem în măsură să asigurăm, într-un termen de 24-48 de ore, publicarea comunicatului de presă în cotidianul central de sorginte economico – socială, VOCEA ROMÂNULUI.

Anunțul va fi prezentat sub formă de machetă, respectând cerințele impuse în cadrul procedurilor similare. Prețul publicării anunțului publicitar este de 180 lei, inclusiv TVA.

Pentru conformitate, vă atașăm macheta acestui anunț publicitar atât în format Word cât și în format PDF.

În cazul în care doriți să beneficiați de publicarea anunțului publicitar în cotidianul VOCEA ROMÂNULUI, vă rugăm să ne transmiteți pe email comunicatul completat cu datele dumneavoastră.

Vă urăm success si vă stăm la dispoziție la datele de contact de mai jos.

VOCEA ROMÂNULUI

Email: redactia@vocearomanului.ro

Tel/Mob: 0722539346

Web: www.vocearomanului.ro