Un studiu global realizat de o echipă internațională de oameni de știință și publicat în 2016 în revista Nature Climat Change a constatat că ecologizarea Pământului în ultimii 33 de ani este echivalentă cu adăugarea unui suprafețe verzi de aproximativ două ori mai mare decât SUA continentală. Cauza principală a acestui fenomen fiind creșterea concentrației de CO2 – elixirul vieții vegetale – în atmosfera planetei noastre.

Apologeții schimbărilor climatice consideră, însă, emisiile de CO2 drept un eveniment apocaliptic care este pe cale să distrugă lumea în următorul deceniu.

Pe cale de consecință, ei cer reducerea acestora, ceea ce este ucigător pentru plante, precum și renunțarea la energia ieftină, ceea ce este ucigător pentru oamenii obișnuiți care trăiesc din muncă și nu dispun de resursele materiale ale ”elitelor”.

La ora actuală, tabăra globalistă în frunte cu Forumul Economic Mondial, Națiunile Unite și restul organizațiilor de aceeași factură încearcă să creeze în jurul schimărilor climatice o panică similară cu aceea creată în jurul pandemiei de covid 19.

Reducerea severă a transporturilor auto și, de asemenea, a transportului public, precum și închiderea economiilor sub pretextul pandemiei au generat o semnificativă reducere a emisiilor de carbon, fenomen apreciat cum se cuvine de Formul Economic Mondial, care s-a grăbit să declare că acest lucru va trebui realizat în fiecare an al următorului sfert de secol.

Astfel, în mod firesc, cele aproximativ 30 000 de persoane, elitele politice, financiare și corporatiste prezente la summitul pentru climă COP26 (care, pentru a putea ajunge la Glasgow au emis niveluri uriașe de CO2, și ceea ce e și mai interesant, nu au avut nevoie nici de pașapoarte de vaccinare!), s-au angajat în numele nostru, al celor care nu avem voie să ieșim din case după lăsarea serii, să reducă și mai mult consumul de combustibili fosili și de energie.

Trebuie spus, în continuare, că unele ”organizații climatice” continuă să croiască adevărate planuri de război”, printre care încetarea consumului de carne (e bine știut de-acum că pârțurile vacilor distrug lumea!) sau, mai grav chiar, implementarea unor acțiuni de control similare cu acelea pe care le-am experimentat deja în pandemie.

Astfel, se vorbește despre limitarea întâlnirilor dintre oameni și a călătoriilor, despre telemuncă și, bineînțeles, despre diverse interdicții și restrângeri ale orelor sau ale distanțelor care ar putea fi parcurse lunar. Deplasările aeriene fiind deja mult reduse – traficul aerian a scăzut cu 60% după izbucnirea pandemiei de covid 19 și aceasta este o tendință pe care ”războinicii climatici” doresc să o mențină.

Alte ”arme” constând în urmărirea permanentă a ceea ce consumăm, precum și a tuturor tranzacțiilor comerciale, toate acestea măsurate în raport cu amprenta lor de carbon.

De altfel, trebuie spus că MasterCard a ajutat deja la dezvoltarea unui card de credit special conceput, numit DO Black, care poate monitoriza cheltuielile și impactul acestora asupra mediului, închizându-se odată cu atingerea limitei personale.

Se vorbește și despre implementarea unui sistem de credit social pentru schimbări climatice și se pare că Deutsche Bank agreează ideea, un raport al acesteia sugerând chiar necesitatea unei dictaturi ecologice în vederea implementării noilor ”măsuri”.

Cum unele mijloace mass media au început deja să lucreze la crearea noii isterii, oamenii obișnuiți au nevoie, măcar acum, în ultimul ceas, de luciditate și de bun simț.

Nu stă în puterea noastră să decidem nici clima și nici temperatura Pământului, pentru anii ce vin. Dar stă în puterea noastră să decidem dacă vrem să trăim într-o societate liberă, prosperă, sau să ne reîntoarcem în perioada sclavagistă.

Stă în puterea noastră să ne trezim cât încă nu este prea târziu.

Nedeea Burcă