Teoriile ideologice și politice de laborator pot fi, nu o dată, extrem de seducătoare. Totuși, ele își pot dovedi funcționalitatea doar atunci când sunt încercate în lumea reală. Hecatombele umane rezultate din ambițiile unor ”experimentatori” de tipul lui Hitler, Stalin, Mao sau Pol Pot se constituie în cea mai sigură dovadă a faptului că realitatea rămâne neclintită, indiferent câți munți de cadavre ar clădi cei care încearcă să o conteste.

Se pare că Vestul este pregătit să-și testeze ideologia preferată, multiculturalismul, devenit de-acum aproape o religie a claselor conducătoare occidentale, care cred cu adevărat că diversitatea, în toate formele ei, este cheia de boltă a paradisului global. Până într-atât încât până și armata SUA o consideră drept una dintre prioritățile sale de bază.

Totuși, spre deosebire de universități și mediul corporatist, armata, al cărei scop este acela de a proiecta puterea clasei conducătoare, fiind chiar manifestarea fizică a vitalității acesteia, este o instituție neiertătoare atunci când vine vorba despre viața reală. Pentru a se menține, Imperiul Globalist are nevoie de o armată redutabilă.

Cu atât mai mult cu cât armata rusă este formată din bărbați duri și infinit mai bine antrenați decât căprarii nomazi din Afganistan, care au izbutit să împacheteze ”forțele speciale” occidentale, trimițându-le pe la casele lor. Totodată rușii nu sunt deloc fani ai fetișurilor sexuale sacralizate în Occident. Ei se opun căsătoriilor gay, precum și îndoctrinării copiilor în acel stil de viață.

În ceea ce îi privește pe chinezi, naționalismul se află în chiar miezul concepției despre lume a elitei de partid, multiculturalismul occidental fiind, în viziunea conducătorilor PCC un adevărat cancer care va sfârși prin a distruge vestul. Un raport desecretizat al Pentagonului îl citează pe intelectualul chinez Liang Quichao, care spune că ” într-o bună zi noi, chinezii, vom fi cea mai puternică rasă din lume.”

Ceea ce înseamnă că avem două ideologii opuse, care se vor testate pe câmpul de luptă al realității. Războiul nefiind purtat doar de militari, ci de toate instituțiile societății occidentale. Iar America pare convinsă că războinicii curcubeu vor învinge, același raport al Pentagonului susținând că rasismul va duce la prăbușirea Chinei.

La rândul lor, chinezii și rușii, cred exact pe dos. Ei sunt de părere că multiculturalismul a transformat Occidentul într-un teren minat, având totodată suspiciuni rezonabile cu privire la abilitățile de războinici ale bărbaților cu fustițe, sau la priceperea duduițelor occidentale care se identifică drept diplomați sau strategi.

Frumusețea acestui test de teren constă în faptul că nu există nicio cale de mijloc sau soluție care să permită revendicarea victoriei de către ambele părți.

Cheia de boltă a teoriei multiculturaliste presupune că nu poate exista pace până cînd ”rasiștii” și ”sistemele rasiste” nu vor fi șterse de pe fața pământului. Ceea ce însemnează că dacă rușii și chinezii vor pace, vor fi nevoiți să doboare Imperiul Globalist, trimitând astfel multiculturalismul la coșul de gunoi al istoriei.

Adevărata problemă constă însă în faptul că tustrei combatanții posedă armament nuclear. Ceea ce înseamnă că situația ar putea să degenereze cumplit. Pe de altă parte, bătălia aceasta, care e pe viață și pe moarte, a început demult și se poate duce și cu alte mijloace decât cele ale războiului clasic.

Rezultatul final va dovedi, încă o dată, că Dumnezeu are foarte mult umor. În cazul victoriei multiculturalismului, va fi foarte limpede că rușii și chinezii au supraviețuit comunismului doar pentru a fi învinși de soldații drapați în steaguri curcubeu. Iar în celălalt caz, va fi la fel de evident că Occidentul a câștigat Războiul Rece doar pentru a pierde ulterior, totul, în fața foștilor săi adversari.

Din păcate, România e plină ochi cu ”strategi” și ”influenceri” de două parale care, la fel ca în cazul ”războiului cu virusul ucigaș”, nu înțeleg că în momente incerte cel mai înțelept lucru este să pariezi pe realitate.

Apostolii multiculturalismului sunt convinși că realitatea este un aluat care poate fi copt în forma oricărei ideologii. Nu ne rămâne decât să sperăm că nu vor avea nevoie de noi hecatombe de cadavre pentru a putea pricepe, întocmai ca și adversarii lor de odinioară, că realitatea rămâne indiferentă la ideologiile care își propun să o remodeleze.

Realitatea este de neînvins.

Nedeea Burcă

 

Accesul la ziarul nostru este liber, dar dacă ți-a plăcut articolul, poți să faci cinste cu o cafea aici!